вторник, 14 марта 2017 г.

«Шевченко – наш. Він для усіх століть…»


                                          
Кобзарю!
                                                                     Знов до тебе я приходжу,
бо ти для мене совість і закон.
Л.Костенко
  Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим , неповторним. Тарас Григорович Шевченко – велика і невмируща слава українського народу.
  Як весна оновлює природу , так само поезія Великого Тараса оновлює наші душі , закликає бути чесними і милосердними , щиро любити свій народ , свою Україну.
  10 березня у приміщенні читальної зали Кіцманської дитячої районної бібліотеки відбувся конкурс віршів між учнями 3-А класу Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ступенів, діти декламували вірші Тараса Шевченка з великою любов’ю та шаною до Кобзаря, що можна твердо сказати :
«Шевченко – наш . Він для усіх століть,
Він – як Ісус Христос для України.
Візміть його вогню, хоч крихітку візьміть,
Із цим вогнем виходьте із руїни».
  Переможницею конкурсу стала Бевцик Яна , друге місце розділили Моргоч Вікторія та Чобан Настасія, третє місце посіли Слободян Маргарита, Петруняк Анастасія, Зінчук Лілія. Усіх учасники конкурсу отримали подяку за участь , а переможці отримали дипломи.
Велика вдячність від працівників Кіцманської дитячої районної бібліотеки Дирекції Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ступенів та вчителю Корост Галині Степанівні за тісну співпрацю.
                            Алла Краснова

завідуюча  Кіцманської дитячої районної бібліотеки

Комментариев нет:

Отправить комментарий