пятница, 2 июня 2017 г.

Спішіть по книжкові новинки із авторськими автографами до Кіцманської районної дитячої бібліотеки

  
Завідуюча районної дитячої біблотеки Алла Краснова побувала 24 травня на зустрічі з Братами Капрановими , які під час літературного туру Буковиною, побували з презентаціями книг у м. Кіцмань в  районному будинку  народної творчості та дозвілля. Автори залишили автографи на книжечках «Мальована історія Незалежності України» та «Веселих свят» , які можна взяти і прочитати у нашій бібліотеці.
   26-27   травня  також  завітала на книжковий фестиваль «БукФест», який відбувся у центрі столиці Буковини в символічному просторі   (на вул. О. Кобилянської)  . 

 У рамках фестивалю відбувались творчі зустрічі із шанувальниками творчості.  У перший день фестивалю до Чернівецької обласної бібліотеки для дітей завітала Зірка Захарівна  Мензатюк українська дитяча письменниця , журналіст, член Національної спілки письменників України.  Зустріч відбулась в рамках регіонального проекту "Буковина читає дітям".  Мені також довелось поспілкуватись з письменницею та отримати у подарунок книжечки «Чарівні слова»та «Дива українських храмів» із авторськими підписами для наших читачів.

    Дарина Максимець директор видавничого дому «Букрек» презентувала для наймолодших читачів книжечки Л. С. Лазаревої  «Я пізнаю світ» і Г. Т. Чубач «Малюємо, читаємо, пишемо».            Велике їй за це спасибі!

   Тож , запрошуємо усіх бажаючих прочитати новинки , які зявились у бібліотеці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий