четверг, 30 ноября 2017 г.

«Україна – країна нескорених!»

    21 листопада  у приміщенні читального залу Кіцманської районної дитячої бібліотеки відбулася година патріотизму «Україна –країна нескорених!» ,  присвячена Дню Гідності та Свободи.                                                  
    Розпочався захід хвилиною мовчання, якою  учасники заходу учні 4-А класу Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ступенів разом з класним керівником Галиною Степанівною Корост та бібліоткарями Савчукевич Наталією Денисівною і Андроник Мирославою Іванівною  вшанували всіх , тих,  хто віддав своє життя у боротьбі за краще життя на рідній землі.
    Україна – це територія Гідності й Свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – це Українська помаранчева революція 2004 р. і Революція 2013-2014  років – Революція Гідності. Це був важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
     Звертаючись до дітей працівники бібліотеки розповіли , що сьогодні в цей час , ми маємо, як ніколи , проявити свою любов до рідної України, шанувати подвиги людей, яких сьогодні мобілізовано до лав українського війська і які з честю відвойовують та захищають кордони нашої держави, борються за її єдність та цілісність. Донесли до школярів  , що вони частинка народу, що без них усіх немає ні народу, ні історії, і що саме їм творити нову історію держави, яка займе належне місце серед вільних і рівних країн планети.
    Завершився захід словами державного діяча, філософа Цицерона : «Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що вона твоя».

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий