пятница, 12 мая 2017 г.

«Пам’ять , що долає забуття»

  На щастя , нинішнє покоління школярів ще має можливість дізнатися про ІІ Світову війну, виховати достойне майбутнє прикладами героїчного минулого.
  Надзвичайно велике виховне значення мають зустрічі з учасниками бойових дій.
  11 травня у Кіцманській районній гімназії відбувся незвичайний бінарний урок-портрет в ІІІ (7) класі «Людина - легенда». Вдалою та результативною стала спільна робота заступника  директора з виховної роботи Антоніни Дарчук  та завідуючої районною дитячою бібліотекою Аллою Красновою.
  Ветеран війни Петро Миколайович Снятинчук любязно згодився прийти та розказати проте , що пережив…
  Низький уклін сивочолому ветерану за трепетну , емоційну , правдиву розповідь  про буремні роки боротьби за свободу проти загарбання фашистськими військами України . Розповідь була не легкою, зі сльозами на очах . Зворушені  гімназисти слухали і також плакали. Людина-легенда – скромна, чуйна , справедлива, а всі прості – справжні!
   Під час заняття гімназистам було продемонстровано презентацію під назвою «Пам’ять , що долає забуття».

  Можна увінчати ветеранів лаврами , а можна просто про них памятати, оточити турботою, повагою, пошануванням! Просто прийти… Просто запросити… Просто вислухати… Подарувати маленьке тихе щастя… Та перш, ніж віддати їм славу в граніті і пісні, зайдіть до солдата й солдатки, бо завтра вже буде запізно. 








      


Комментариев нет:

Отправить комментарий