четверг, 25 мая 2017 г.

Пізнавально-розважальна гра «Єврознайка»


17 травня у приміщенні читального залу Кіцманської районної дитячої бібліотеки у рамках святкування днів Європи в Україні відбулася пізнавально-розважальна гра «Єврознайка» для вихованців старшої групи «Червона шапочка»  Кіцманського навчально-виховного комплексу .
  Бібліотекар-координатор Пункту Європейської інформації  Алла Краснова під час гри запросила дітей у мандрівку країнами відомих казкових героїв Карлсона, Вінні-Пуха, Цибуліно, Барвінка  та Ромашки. Та не все було так просто, спочатку потрібно було відгадати загадку, а у відгадці назва героя. Дітки дружно називали героя і мандрівка продовжувалась. Дізнались маленькі відвідувачі  , що написали ці чудові історії для дітей відомі письменники Європи Астрід Ліндгрен, Алан Александер Мілн,  Джанні Родарі, Богдан Чалий та Павло Глазовий. У кінці захоплюючої гри дітки відкрили для себе , що вони маленькі європейці , що наша Україна  європейська держава, а географічний центр Європи знаходиться серед мальовничих Карпат  у селі Ділове, Рахівського району, Закарпатської області.
  За гарні відповіді учасники пізнавально-розважальнаої гри отримали звання Єврознайчики  та подарунки чарівні повітряні кульки,  помічники Вінні-Пуха у мандрівці за медом.
  Велике спасибі працівникам Кіцманського навчально-виховного комплексу Верстюк Інні Михайлівні та Приганович Марії Дмитрівні за підтримку у проведенні заходу.





Алла Краснова

бібліотекар-координатор Пункту Європейської інформації   

Комментариев нет:

Отправить комментарий