среда, 21 марта 2018 г.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.



     Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Його завдання — заохочення дітей до читання, популяризація найкращих надбань української і світової літератури.
     Розпочався  Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги у Кіцманській районній дитячій бібліотеці 19 березня із книжкової виставки  
                           
                                                 

                                        «І книги теж справляють іменини».

   «Книжка, можливо, найбільш складне і велике чудо з усіх чудес, створених людством на його шляху до щастя і могутності майбутнього» - писав М. Т. Рильський.
   20 березня у світі відзначають Міжнародний день щастя. Свято було засновано Організацією Об'єднаних Націй у 2012 році, саме тоді ООН визнала актуальність щастя та благополуччя загальнолюдськими цінностями.
  У чому полягає щастя ?  Напевно, кожен з нас замислювався над тим, що ж таке щастя. Це вічне питання, яке хвилює людей. Якщо опитати сто чоловік, в чому вони знаходять щастя, повірте, буде сто різних відповідей. Це означає, що кожна людина бачить і розуміє щастя по-різному, по-своєму. Щастя завжди різне, різне для кожного, але всі однаково бажають його знайти.
   Багато дітей вважають , що щастя це -  прочитання улюбленої книги.                     І відзнайти це щастя може кожен книголюб, завітавши до бібліотеки.                    
     Для усіх, хто найбільше любить  спілкуватися з книгою,  20 березня працівники районної дитячої бібліотеки Мирослава Андроник  та Наталія Савчукевич підготували неформальне спілкування з книгою «Tet-a-tet з книгою».



                                Діти читали уривки своїх улюблених  книжок                                                      та обмінювались враженнями  з  друзями книгоманами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий